if_photoif_put_inmenu
Промконтракт
Зателефонуйте нам!
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати

Мобільна лазня бочка з термобруса під ключ 4,0х2,15 м

125103 грн/комплект

Мобільна лазня бочка з термобруса під ключ 4,0х2,15 м

125103 грн/комплект
Доставка
  • Самовивезення
  • Доставка кур`єром
  • Транспортная компанія
Детальніше
Оплата
  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок
Детальніше
Опис

Мобільна лазня бочка із термобруса під ключ 4,0х2,15 м

фото будинку з профільованого бруса

будинок у кредит

лазня бочка під ключ фото

Лазня-бочка план-схема



Дерев'яні лазні стаціонарні та мобільні всіх розмірів

Лазня дерев'яна із профільованого бруса з верандою 4,4х4,4

Лазня дерев'яна із профільованого бруса 62,0 м кв

Дерев'яна лазня з верандою 70 м кв

Лазня дерев'яна із профільованого бруса з верандою 6х4

Лазня дерев'яна із профільованого бруса 6х4

Лазня дерев'яна із профільованого бруса з верандою 6х6.5

Лазня дерев'яна мобільна 6х2,35 Дерев'яна лазня з оциліндрованого бруса

Лазня дерев'яна мобільна 6х2,35 Дерев'яна лазня із профільованого бруса

Дерев'яна лазня бочка кругла 2,4 х4, 5 м



Ми приймаємо заявки на виготовлення будинків та лазень із зимового лісу 2021-2022р.

✅ При замовленні дерев'яного будинку на 2022 рік та передоплаті 50% - знижка 10%! При замовленні на 2022 рік від 3-х будинків – знижка 15%!

Лазня дерев'яна мобільна кругла з покрівлею та дров'яною грубкою, так звана лазня бочка (бочка сауна), призначена для сімейного використання на дачі, заміському будинку, присадибній ділянці. Також чудово підійде для комерційного використання на невеликих базах відпочинку, кемпінгах, при організації зеленого туризму. Завдяки простому монтажу її ще називають мобільною лазнею. Монтаж готової лазні - бочки не передбачає спеціальних посилених фундаментів, що покращує її економічність конструкції, у порівнянні зі стандартними, стаціонарними лазнями. Для монтажу готової сауни з бруса підходить заздалегідь підготовлений майданчик з плитки або бруківки. Лазня-бочка монтується на несучі лапи для утримання її у стабільному положенні.

Відрізняється оригінальним виглядом, стане чудовою окрасою Вашої ділянки, візитною карткою для Вашого заміського маєтку.

І незважаючи на це, кругла дерев'яна лазня досить функціональна та дозволить Вам отримувати справжнє задоволення від парної.

Конструктивно кругла дерев'яна лазня-бочка складена з бруса профільованого соснового 105х44 мм, паробар'єра, мінераловатного утеплювача 50 мм, гідробар'єра і всередині обшита вагонкою. У парній встановлені липові лежаки та знімні трапики для простоти збирання.

Баня бочка обладнана дров'яною грубкою із зовнішньою топкою марки ПКБ-Бочка 20 м куб Канада Везувій (входить у вартість).

Зовнішня топка застосовується для більшої безпеки відпочиваючих, мінімізації сміття та економії корисного простору мобільної лазні. Спочатку в нашій конструкції передбачено встановлення бака для нагрівання води за принципом самовару над пічкою (входить у вартість).

Для ідеального збереження тепла і дотримання правил пожежної безпеки парна додатково обшита ізоляцією Мінеріт (Швеція) та екранами, що відбивають тепло, з дзеркальної нержавіючої сталі. Утеплення труби димоходу також дозволяє зберегти тепло в лазні.

Крім цього сауна бочка може комплектуватися електропічкою, що значно вплине на зниження вартості лазні бочки.

Дах дерев'яної лазні-бочки обшитий водостійкою фанерою і накритий бітумною черепицею. Всі матеріали оброблені лляною олією з натуральним воском білоруського виробництва. Олія екологічно нешкідлива, ідеально підходить для всіх членів Вашої родини, у тому числі для дітей.

Лазня обладнана двома скляними дверима із замком - клямкою. Завдяки скляним дверям лазня має чудовий естетичний вигляд і зручна у використанні. Також це важливо для більшого доступу світла.

Вся конструкція круглої дерев'яної лазні скріплена регульованими стяжками з нержавіючої сталі, це дозволяє утримувати вказану будову в належному вигляді незалежно від погодних умов. Торці оздоблені вітровими планками.

Лазня бочка у стандартному варіанті обладнана оглядовим віконцем у парилці.

Прогрівається парилка за 25-30 хвилин. Кругла форма парилки дозволяє проводити обігрів парильні набагато швидше, ніж у квадратних або прямокутних приміщеннях, завдяки відсутності гострих кутів.

Контактна інформація:
Телефон:
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 549-66-03 Показати
Характеристики
Бренд Промконтракт
Детальніше
Характеристики
Бренд Промконтракт

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×