if_photoif_put_inmenu
Промконтракт
Зателефонуйте нам!
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати

Шафи-купе

15 червня 2015

У Житомирі за останні два - три роки помітно збільшилася кількість бажаючих придбати шафи-купе замість звичайних шаф в передпокій, спальню, дитячу,  вітальню і офіс.

Дорогі квартири і будинки змушують всіх нас придумувати і впроваджувати маленькі хитрощі, щоб використовувати максимально наявні у нас нечисленні  квадратні метри дорогоцінної житлової площі.

Тому розумні голови "прогресивного людства" і придумали шафи-купе для того, щоб максимально використовувати наші квадратні  метри.

Переваги шаф-купе. Що дає застосування шаф-купе?

По-перше, економія житлового простору в квартирі насамперед за рахунок застосування системи розсувних дверей. Двері звичайної шафи увазі  наявність вільного місця для повноцінного відкривання.

По-друге, надзвичайна місткість шафи-купе за рахунок універсальної планування внутрішнього простору, т.е наповнення шафи-купе  поличками, штангами, ящиками і т.д.

По-третє, можливість виготовлення шафи-купе на замовлення за індивідуальним проектом під Ваші потреби та з урахуванням геометрії заповнюваного  простору квартири.

По-четверте, багатий вибір зовнішньої обробки шафи-купе, або, кажучи мовою меблевиків - фасаду шафи-купе. Це дозволяє внести в інтер'єр  квартири додатковий об'єм за рахунок дзеркал, надати солідний вигляд за рахунок МДФ, виділити і підкреслити дизайн квартири за рахунок піскоструминної  оздоблення дзеркал фасаду купе і т.д.

По-п'яте, широка універсальність і багатофункціональність. У шафі-купе можна передбачити місця для зберігання всього, що тільки можна придумати  для зберігання.

По-шосте, якість матеріалів, збирання і простота застосування гарантують Вашому шафі-купе довговічність при використанні і виключно  позитивні емоції.

Отже, повторимо переваги шаф-купе:

  • використання багатої кольорової гами;
  • різноманітна обробка;
  • практично будь-яке наповнення;
  • широкі функціональні можливості;
  • можливість використання вбудованого освітлення;
  • індивідуальне замовлення під Ваші потреби;
  • використання стін квартири замість стін шафи-купе;
  • істотна економія квадратних метрів;
  • можливість зонування квартири за допомогою секцій шаф-купе.

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×