if_photoif_put_inmenu
Промконтракт
Зателефонуйте нам!
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати

Дерев'яні меблі для дому і саду, ресторану і кафе

26 червня 2015

Дерев'яні меблі для дому і саду, ресторану і кафе

Дерев'яні меблі завжди була затребувана: вона є родзинкою внутрішнього дизайну, і незамінна для благоустрою двору і саду. І це зрозуміло: вона практична, красива і неповторна. Вона гармонійно вписується в будь-який дизайн, робить його більш завершеним і ексклюзивним. Більше того, дерев'яні меблі асоціюється у людей з натуральністю і природностью: на неї приємно дивитися, доторкатися і, звичайно ж, користуватися. А деякі люди приписують дерев'яних меблів практично цілющі властивості: її позитивна біоенергетика позитивно впливає на настрій і психологічний стан.

Перераховувати переваги меблів з натуральної деревини можна нескінченно, але, тільки одного разу доторкнувшись до неї, ви зможете по-справжньому оцінити всю її красу.

Серед затребуваних типів деревини, які використовуються в меблевій промисловості, одне з перших місць посідає сосна. Найчастіше вона використовується для виробництва садових меблів. Основна її перевага - це прийнятні ціни. При цьому соснова меблі не поступається в практичності і красі меблів з інших порід, наприклад, ясена, дуба або червоного дерева.

Завдяки своїй практичності і багатофункціональності соснова меблі міцно влаштувалася в заміських будинках, лазнях, кафе і ресторанах, нею облагороджують паркові зони та двори.

Крім вище перерахованих якостей соснової меблів, вона володіє ще однією родзинкою, яка вигідно виділяє її на тлі інших гарнітурів. Вся справа в унікальному складі соснової деревини: вітаміни, солі, смола і ефірні масла, які накопичуються в стовбурі протягом багатьох років, мають цілющі властивості. Навіть при тривалій експлуатації соснова меблі виділяє ці мікроелементи, створюючи тим самим ефект ароматерапії. Тому відпочинок на соснової ліжка або в лазні з соснової меблями ви зміцнюєте свій імунітет, виводите шлаки з організму, очищаєте дихальні шляхи.

Дубові меблі для кафе, барів і ресторанів

Меблі з дубової деревини неймовірно міцна і зносостійка. Саме тому вона найчастіше зустрічається в ресторанах і кафе. Але навіть після тривалої експлуатації дубові меблі не втрачає свого виду: різного виду потертості надають їй вінтажності і класики.

Садові та дачні меблі з дуба

Для виготовлення меблів, призначеної для облагороджування двору заміського будиночка, чудово підходить дуб. Він то і використовується найчастіше з причини своєї міцності і неймовірно стильного зовнішнього вигляду. Найчастіше нову дубову меблі відразу виготовляють у вінтажному стилі, тому що саме дуб прекрасно передає всі його риси. Що ж стосується практичності, то при правильному догляді садові меблі з дуба зможе прослужити довгі роки, адже по міцності дуб не поступається ніяким іншим породам. Але при цьому дубова деревина добре піддається обробці і в процесі виготовлення виходить ексклюзивна садові меблі, яка зможе задовольнити найнеймовірніші і вишукані запити. Саме тому дуб по праву відносять до елітарним породам.

Садові меблі з дуба і їх переваги

Серед інших порід дуб вигідно вирізняється своєю міцністю і незвичайної текстурою. Меблі, виготовлені з цієї деревини, досить міцна. Тому її рекомендується використовувати в місцях з підвищеною експлуатацією або прохідністю (кафе, бари, ресторани) або в приватних володіннях, де передбачаються великі навантаження. Дубові меблі погано піддається механічних пошкоджень і чудово поєднується з різними стилями (англійська, класика, мінімалізм)

Варто відзначити і позитивний вплив дуба на людський організм: він протистоїть шкідливим впливам, очищає біополе і заряджає позитивною енергетикою. Як результат - активація обмінних процесів, відтік лімфи, посилення кровотоку і підвищення тонусу. Що ж стосується внутрішніх органів, то дубові меблі позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи і печінки.

У чому ж секрет підвищеної міцності дубових меблів? Ядерних порід, до яких відноситься дуб, властиво самоконсервіроваться. У процесі росту кільця, за якими прийнято вважати вік дерева, під впливом певних речовин окаменевают. Чим міцніше деревина і складніше її обробка, тим міцніше і дорожче меблі.

Не можна не відзначити підвищену вологостійкість дубової деревини: саме тому з неї виробляють садову або кухонні меблі

Ну і, звичайно ж, текстура: завдяки великій кількості натуральних відтінків дубові меблі може бути в світлих коричневих або жовтих тонах або ж у насичених темних. Готовою дубових меблів також властиво з часом міняти колір: при тривалій експлуатації меблі темніє, набуває вінтажний вид.

Зістарені меблі

Вінтажний стиль - це ознака гарного смаку. Меблі, пропоновані нашим магазином, состарена штучно: саме це є її родзинкою. З часом від експлуатації її вигляд буде облагораживаться ще більше, приносячи вам естетичну насолоду.

Меблі з натуральної деревини, будь то дуб або сосна, набагато практичніше і довговічніше, навіть в умовах жорсткої експлуатації вона прослужить вам значно довше. Більше того, наша меблі виготовляється виключно з екологічно чистих матеріалів.

Виготовимо садові меблі під Ваші розміри.

У нашому магазині є широкий асортимент готових меблів з сосни і дуба, але також ми приймаємо замовлення на виготовлення меблів з інших деревних порід.

Асортимент нашого магазину не обмежується меблями з сосни і дуба. Тут ви також зможете придбати меблеві гарнітури для спальні, дитячої кімнати, кухні, корпусні і м'які меблі, шафи-купе, а також якісну шкіряну та офісні меблі, ортопедичні матраци та комплекти для ванних кімнат.

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×