if_photoif_put_inmenu
Промконтракт
Зателефонуйте нам!
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати

Дерев'яні меблі в інтер'єрі ресторану на курорті Буковель

30 червня 2015

Компанія "Промконтракт" виготовила серію дерев'яних меблів для одного з паб-ресторанів, розташованих в гостинному дворі Червона Поляна. Паб-ресторан «Веселий Гуцул», розташований в Буковелі, порадує відпочиваючих своєю національною кухнею. Завдяки масивній меблів інтер'єр колиби «Веселий гуцул» по праву можна назвати унікальним. В колибі національна «гуцульська» їжа, приготована на відкритому повітрі згідно з традиціями місцевих кухарів. Колиба «Веселий гуцул» одна з небагатьох, яка пропонує різноманітне мангал-меню.

Паб пропонує великий асортимент пива, коктейлів, трав'яних чаїв і глінтвейну. Не дивлячись на велике приміщення ресторану (більше 450 кв.м.) - його інтер'єр - це втілення комфорту і домашнього затишку. Паб-ресторан «Веселий Гуцул» запрошує всіх бажаючих на сімейні вечері і на корпоративні заходи.

Завдяки затишного інтер'єру і зручною меблів, ви зможете приємно провести вечір у родинному колі в пабі-ресторані «Веселий Гуцул». Також колиба розташовує до проведення корпоративних заходів: великий вибір страв і напоїв, приємна атмосфера не залишать байдужим нікого з відпочиваючих. Меблі для дому, двору чи саду, виготовлена ​​з натурального дерева завжди буде затребуваною завдяки незвичайному дизайну і практичності.

Але це далеко не весь перелік причин, які роблять її популярною. Дерев'яні меблі є родзинкою будь-якого інтер'єру, робить його ексклюзивним і затишним. Навіть необроблена, не покрита фарбою або лаком натуральні меблі приємна на дотик і красива.

Натуральна деревина володіє сильною позитивною енергетикою, яка відчувається при зіткненні з меблями, при її постійному використанні впродовж багатьох років. Оцінити по справжньому всі переваги використання меблів з дерева можна тільки при контакті з нею, навіть нетривалому.

Серед виробників найбільш популярним матеріалом для виготовлення меблів є дуб. Це обгрунтовано його надзвичайною міцністю, елітарністю і доданню меблів ВАНТАЖНИ зовнішності. Саме тому серед всіх порід дубу немає рівних.

Варто звернути увагу і на текстуру дуба: залежно від віку дерева, його деревина може мати масу відтінків (від світло бежевий і жовтих тонів до більш насичених темних). Меблі з дуба має благородний багатий вигляд. Незамінною є дубові меблі для кафе, ресторанів і пабів: вона міцна, практично не піддається механічних пошкоджень, а подряпини і потертості надають їй вінтажний дорогий вид.

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×