if_photoif_put_inmenu
Промконтракт
Зателефонуйте нам!
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати

Дубова і соснова меблі для дому і саду, ресторану і кафе

30 червня 2015

Меблі садові з сосни також відрізняється гарним виглядом, але значно дешевше дубової.

Навряд чи можна уявити собі щось краще соснової меблів з масиву деревини, якщо розглядати співвідношення якості, ціни, довговічності та зовнішнього вигляду.

Порівнюючи ціну соснової меблів з вартістю меблів з масиву дуба, ясена або червоного дерева, Ви виявите істотну різницю на користь меблів з сосни - вона набагато доступніше за ціною і не поступається за якістю.

Соснові меблі відмінно підійде для всіх інтер'єрів заміських будинків, прикрасить собою кафе і ресторан, крім привабливого зовнішнього вигляду меблі з сосни буде довговічною, зручною і функціональною.

Чим же зумовлена ​​популярність деревини сосни при виготовленні меблів?

Виявляється вся справа в смолі. Добре відомий той факт, що в молодих пагонах сосни міститься велика кількість смоли, вітамінів, солей та ефірних масел. Завдяки цим складовим деревина сосни вважається цілющою. Під час відпочинку на меблів з сосни ми вдихаємо ароматичні речовини, що виділяються сосною. А як відомо, хвойна аромотерапія сприяє зміцненню здоров'я та імунітету. Я не знаю, як це пояснити, але запах і вигляд дерев'яних меблів привносить неповторний затишок і вселяє спокій.

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×