if_photoif_put_inmenu
Промконтракт
Зателефонуйте нам!
+38 (063) +38 (063) 201-50-50 Показати
+38 (067) +38 (067) 201-50-50 Показати

Лавки з дерева

15 червня 2015

Дерев'яні лавки, лави і лавки для дачі, саду, ресторану, кафе, бару.

Помилковою є думка, що дерев'яні лавки і лавки - це звичайні, незмінні за своїм дизайном елементи інтер'єру. При правильному підході звичайна дерев'яна лава може стати родзинкою ресторану, практично його візитною карткою.

Наша компанія виготовляє дерев'яні лавки і лавки як стандартного, так і індивідуального виготовлення: різних форм і кольорів.

 

На сьогоднішній день лавка з масиву дерева - це досить поширений елемент меблів, що зустрічається як усередині приміщень, так і на вулиці. Закриті та відкриті вуличні майданчики, веранди та альтанки в садах, парках, скверах пропонують відвідувачам зручну дерев'яну меблі для відпочинку.
Саме тому садово-паркова лава часто називається лавкою. Наша компанія пропонує широкий асортимент вже готових крамниць і лавок різного призначення: садові, дачні, для дому, кафе і ресторанів, для лазні та сауни, для ванної кімнати, зі спинками і без.
Якщо в нашому асортименті ви не знайшли підходящий варіант, ми виготовимо лавку за індивідуальним замовленням, яка буде відповідати вашим вимогам і гармоніювати з інтер'єром. Виготовляючи лави і лавки з дерева, наші фахівці враховують всі особливості цього типу продукції.
Застосування дерев'яних лавок широко: вони використовуються вдома і в закладах, всередині і зовні. Є хорошим рішенням під час проведення урочистостей, на дитячих майданчиках, в парках і дворах.
 
За співвідношенням ціна-якість найбільш правильним вибором стане лава з соснової деревини. Сосна досить міцна, добре піддається обробці, приємна на дотик, добре контактує з фарбою і лаком.
 
Якщо ви бажаєте фарбувати свій сад різнокольоровими строкатими лавками, соснова підійде якнайкраще. Одна з послуг, яку пропонує компанія «Промконтакт» - це виготовлення лавок і лавок для дачі, саду, кафе, ресторану, бару з масиву дерева.
 

Ми пропонуємо просте і практичне рішення благоустрою двору або садової ділянки: придбані у нас дерев'яні лавки і лавки внесуть затишок і гармонію з ваш відпочинок, а альтанка або веранда стануть більш упорядкованими. Згідно зі статистикою, магазини, торгові центри і розважальні заклади, які розташовують у своїх залах дерев'яні лавки і лавки, користуються більшою популярністю серед відвідувачів.
 
У цих місцях дерев'яні лавки і лавки є не тільки місцем відпочинку, вони виконують функції декору, надаючи приміщенню схожість з бульваром, сквером або вуличкою. Такі місця сприяють відпочинку і підвищують продаваність кави, чаю та інших напоїв.
 
 
 
 
 

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×